Transport van uw pakket

De pakketten worden meestal ten laatste twee werkdagen na ontvangst van uw betaling verstuurd. Dat gebeurt standaard (België, Frankrijk en Groothertogdom Luxemburg) via bpack van Bpost met tracking. Maar welke verzendingswijze u ook kiest, wij sturen u zo snel mogelijk een link waarmee u de levering van uw pakket online kunt volgen.

De verzendingskosten omvatten de verpakking, de behandeling en de postkosten. Ze kunnen bestaan uit een vast en een variabel gedeelte, naargelang de prijs of het gewicht van uw bestelling. Wij raden u aan om uw aankopen in één bestelling te bundelen. Wij kunnen zelf geen twee afzonderlijke bestellingen samenvoegen en u moet dan de portkosten voor elke bestelling apart betalen. Uw pakket wordt op uw eigen risico verstuurd. Aan pakketten met breekbare producten wordt bijzondere zorg verleend.

De pakketten worden extra groot en beschermd verpakt.

Klachten en bezwaren kunnen ingediend worden met het formulier dat op deze site staat. U kiest “Klantendienst” als onderwerp van het bericht aan DEFITEC.

Terugzendingen

Goederen worden teruggezonden op kosten van de koper, uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking en met alle nodige voorzorgen om het aangekochte artikel goed te beschermen. Het adres voor terugzendingen:

ELECTROS ET CUISINES DEFITEC
Pré des Haz 9
B-5060 TAMINES
BELGIË

Terugzendingen in het kader van het herroepingsrecht van veertien dagen worden beschreven in artikel 2 van de algemene verkoopsvoorwaarden van de BVBA ELECTROS ET CUISINES DEFITEC.

Share this page


Back to the top of the page