De keuken die u wil

Bij Defitec is elke keuken op maat het resultaat van nauwe samenwerking met onze klanten en een perfect samenspel van ergonomie en design.

  cuisine sur mesure  cuisine sur mesure

Keukens op maat

Defitec is thuis in keukens en huishoudtoestellen sinds 1986. Wij kunnen onze klanten dus eerlijk, rechtuit en professioneel adviseren.

Wanneer onze technische teams elk hoekje en kantje opmeten van de ruimte waar uw ingerichte keuken zal komen. Of wanneer onze interieurarchitecten uw wensen vorm geven, dan kunt er zeker van zijn dat het ontwerp niet alleen concreet uitvoerbaar, maar ook uniek en gewoonweg perfect is.

Zeer ergonomisch design …

Defitec haalt de inspiratie uit haar vele reizen, op zoek naar de nieuwste trends, zowel actueel als cultureel, en ook uit onze gesprekken met u.

Wat we het liefste doen? Dat detail vinden dat uw designkeuken praktisch en uniek zal maken, om volledig aan te sluiten op uw dagelijks leefritme.

Met een zeer design ergonomie

Een mooie ingerichte keuken moet functioneel zijn enbij uw leefwijze passen. Wij gaan dus erg ver in de denkoefeningen en de verpersoonlijking tot in het kleinste detail: van de vuilnisbak tot de deuren, langs de lades en zelfs de kranen! Wij werken met vier meubelfabrikanten en acht fabrikanten van werkbladen uit kwarts, graniet, glas, massief hout, Corian®, gestratificeerd, enzovoort.

Kers op de taart: Defitec is de specialist in huishoudtoestellen en beschikt over de jongste nieuwigheden, die altijd van topkwaliteit zijn.

 

Bekijk voorbeelden van keukens en de lifting van keukens op Pinterest, of neem contact met ons op om samen de keuken op maat te creëren waar u altijd al van droomde!

Share this page


Back to the top of the page